Nadat we een moment ingepland hebben, maken we er een gezellige shoot van. Ook voor de kids (en de man ;)) zal ik zorgen voor een ontspannen shoot.

Work that magic

Binnen 2 weken ontvangen jullie van mij de beelden in hoge resolutie. Uiteraard zou ik het superleuk vinden om de beelden ook te mogen delen op social media en/of hier op mijn website! Wil je dit niet? Laat het dan van tevoren even weten.

The after care

Een leuke en spontane fotograaf die je op je gemak stelt voor de lens. Om zo de meest magische foto’s te maken die je altijd dierbaar zullen blijven!! De tijd kun je niet terugspoelen, twijfel niet maar doe dit echt, zo dankbaar voor alle mooie foto’s die dit al heeft opgeleverd en dit zijn zeker niet de laatste!!

Jij hebt prachtig mooie, sfeervolle momenten vast kunnen leggen van ons dierbare gezinnetje op een dierbare plek. Ons mooie duin in Katwijk! Dat het soms een beetje teveel werd voor onze jongste, daar zie je werkelijk niets van terug. Je hebt de momenten van plezier precies kunnen vangen. De foto's hebben een mooie plek in de huiskamer gekregen, en krijgen echt nog bijna dagelijks aandacht! Wij hopen je te kunnen vragen tegen de tijd dat ons 3e kindje is geboren. Nogmaals dank voor de mooie shoot ♥️

Marguérite is een heel fijn persoon om door gefotografeerd te worden, je merkt niet eens dat ze er is en maakt super spontane foto’s. Voor altijd blij met de foto’s die ze van ons gezin heeft gemaakt! 💛

Wij waren één van de gelukkige gezinnen die bij Marguérite een lifestyle/newbornshoot mochten doen. Marguérite is erg rustig en prettig om over de vloer te hebben. Mijn man houdt niet zo van voor een camera poseren, maar ook hij voelde zich compleet op zijn gemak. Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng, maar ze kwam ook zelf met veel verschillende ideeën/poses. Het was voor ons geen probleem om ons kleintje, tijdens de shoot, aan haar toe te vertrouwen, want ze heeft tenslotte zelf 2 prachtige kinderen. Het daadwerkelijke eindresultaat was prachtig! Wij zouden zeker nog eens een shoot bij Marguérite boeken!

Recencies

kind words

Neem contact op

Shoot inplannen?

Heb je vragen of wil je een shoot inplannen? Laat alvast weten welke datum je voorkeur heeft!