Nadat we een moment ingepland hebben, maken we er een gezellige shoot van. Ook voor de kids (en de man ;)) zal ik zorgen voor een ontspannen shoot.

Work that magic

Binnen 2 weken ontvangen jullie van mij de beelden in hoge resolutie. Uiteraard zou ik het superleuk vinden om de beelden ook te mogen delen op social media en/of hier op mijn website! Wil je dit niet? Laat het dan van tevoren even weten.

The after care

We hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij Marguérite samen met onze dochter van 16 maanden. Marguérite weet precies hoe ze met kleine kindjes om moet gaan en hen ook nog op het juiste moment goed op de foto krijgt. Het was een hele ontspannen fotoshoot en dat is ook aan de foto’s terug te zien. De foto’s zijn echt ontzettend goed gelukt en we zijn zo blij dat we deze waardevolle herinnering door haar hebben laten vastleggen. Ik vond het ook erg fijn dat ik jurken uit haar client closet kon lenen. Voor een volgende shoot ga ik Marguérite zeker weer vragen!

Zowel een zwangerschaps- een newbornshoot gehad bij Marguerite. Ze is super lief en gezellig waardoor foto’s maken helemaal niet ongemakkelijk is. Wij zijn super blij met alle foto’s. Zelfs onze baby staat er goed op terwijl die meer dan de helft van de tijd aan het huilen was!

Wat was het leuk om hier de zwangerschapshoot en newbornshoot te doen. Hele mooie foto's, die in een relaxte sfeer gemaakt werden. Locatie afgestemd op het weer. Ook fijn dat er een closet met mooie jurken aanwezig is voor de shoot. Heel blij met deze herinnering zo mooi vastgelegd te hebben. ♡

Super leuke fotoshoot gedaan.

Eerst een zwangerschap fotoshoot buiten met het gezin. Super leuk.
En daarna een New born shoot met het hele gezin.
Echt een aanrader.
Mooie herinneringen:)

Marguérite is een heel fijn persoon om door gefotografeerd te worden, je merkt niet eens dat ze er is en maakt super spontane foto’s. Voor altijd blij met de foto’s die ze van ons gezin heeft gemaakt! 💛

Jij hebt prachtig mooie, sfeervolle momenten vast kunnen leggen van ons dierbare gezinnetje op een dierbare plek. Ons mooie duin in Katwijk! Dat het soms een beetje teveel werd voor onze jongste, daar zie je werkelijk niets van terug. Je hebt de momenten van plezier precies kunnen vangen. De foto's hebben een mooie plek in de huiskamer gekregen, en krijgen echt nog bijna dagelijks aandacht! Wij hopen je te kunnen vragen tegen de tijd dat ons 3e kindje is geboren. Nogmaals dank voor de mooie shoot ♥️

Een leuke en spontane fotograaf die je op je gemak stelt voor de lens. Om zo de meest magische foto’s te maken die je altijd dierbaar zullen blijven!! De tijd kun je niet terugspoelen, twijfel niet maar doe dit echt, zo dankbaar voor alle mooie foto’s die dit al heeft opgeleverd en dit zijn zeker niet de laatste!!

Recencies

kind words

Neem contact op

Shoot inplannen?

Heb je vragen of wil je een shoot inplannen? Laat alvast weten welke datum je voorkeur heeft!